Accions per a incrementar la participació de les dones a les competicions

Més
fa 2 anys 2 mesos #7 per moderador
Quines accions són prioritàries per a incrementar la participació de les dones a les competicions? Quines accions són prioritàries per garantir que les persones en diversitat funcional accedisquen a activitats esportives?

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Més
fa 1 any 5 mesos #25 per ernestpa
Hola, acabe de descobrir aquest foro i el trobe molt interessant, tot i que sembla que no té massa activitat ( segurament per desconeixement de la seua existència ).
Respecte de la qüestió plantejada, opine que cal fomentar els esports més inclusius, com ara els escacs. En cap altre esport, en una mateixa competició, es poden trobar persones de totes les edats i amb discapacitats físiques o mentals. A més, els escacs poden tenir també aplicacions terapèutiques. Es poden emprar per treballar les facultats cognitives ( atenció, memòria, concentració) de persones majors o que les tinguen afectades per culpa d´alguna addicció. També es poden emprar per treballar l´autoestima de dones maltractades o en risc d´exclusió social. En fí, no conec cap altre recurs més accessible i barat. Salut i bon dia.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Temps de càrrega de la pàgina: 0.219 segons